Bemutatkozás

Izrael - az utazás szerelmeseinek

Fiatalkorom földrajzórája jut eszembe, amikor erről a területről először hallottam, úgy beszélt róla a tanárnő, hogy a képzeletemet a felnőtt korig megragadta. A “termékeny félhold” területén Izrael, a Kánaán, az Ígéret Földje, mit is jelent ez?

Sokáig csak álom volt, évek teltek el, mire 2016. elején először a földjére léphettem. Különleges élmény volt, semmihez sem fogható; megmagyarázhatatlan csodálat töltött el. Ott és akkor valami megváltozott, örök szerelem lett és meg akartam ismerni minden porcikáját.

Sok izgalmas út és tapasztalat után ma már helyi professzionális tanácsadással, izraeli idegenvezetőkkel és szakmai segítőkkel karöltve végezzük az Izrael Neked szervezői-tanácsadói munkáját az utazások során.

Reméljük egyszer Te is megtapasztalod ezt a csodát velünk!

Vida Ibolya - Izrael Neked

Webáruház

A teremtés földjének rejtett kincse ihlette meg a maradandó szépség és egészség melletti elköteleződésünket. A Holt-tengeri kozmetikumok bőrfiatalító, megújító és gyógyhatásukról méltán híresek. Értékes ajándék az emberiségnek, melynek kiaknázása még közel sem teljesedett ki. Ezekből a válogatott termékekből adunk egy kis ízelítőt a webáruházban.

Küldetésünk

A legnagyobb csoda viszont maga az ember; a saját belső balansz és elégedettség megtalálása, mely a test-lelki-szellemi egyensúlyból fakad. A mentális egészség megőrzése társadalmunk nagy kihívása, hiszen gondolataink nagyobb mértékben mozdítják - előre vagy hátra - életünk hajóját, mint gondolnánk. 

Támogatjuk a női és férfi szerepek megerősítését és az értékrendendek helyreállítását, egy élhetőbb világért.

Célunk rávilágítani az egyéni értékekre, illetve olyan közösség kialakítására, akik tenni szeretnének egészségükért, igénylik a minőséget, fontosnak tartják a fenntartható fejlődést és társadalmi szerepvállalást.