Bemutatkozás

Izrael - az utazás szerelmeseinek

Fiatalkorom földrajzórája jut eszembe, amikor erről a területről először hallottam, úgy beszélt róla a tanárnő, hogy a képzeletemet a felnőtt korig megragadta. A “termékeny félhold” területén Izrael, a Kánaán, az Ígéret Földje, mit is jelent ez?

Sokáig csak álom volt, évek teltek el, mire 2016. elején először a földjére léphettem. Különleges élmény volt, semmihez sem fogható; megmagyarázhatatlan csodálat töltött el. Ott és akkor valami megváltozott, örök szerelem lett és meg akartam ismerni minden porcikáját.

Sok izgalmas út és tapasztalat után ma már helyi professzionális tanácsadással, izraeli idegenvezetőkkel és szakmai segítőkkel karöltve végezzük az Izrael Neked szervezői-tanácsadói munkáját az utazások során.

Vida Ibolya - Izrael Neked

Küldetésünk

A Holt-tengeri kozmetikumok bőrfiatalító, megújító és gyógyhatásukról méltán híresek. A teremtés földjének rejtett kincse ihlette meg a szépség és egészség melletti elköteleződésünket. A legnagyobb csoda viszont maga az ember; a saját belső harmónia megtalálása pedig a test-lelki-szellemi egyensúlyból fakad. 

Célunk rávilágítani az egyéni értékekre, illetve olyan közösség kialakítására, akik tenni szeretnének egészségükért, igénylik a szépet és jót, fontosnak tartják a fenntartható fejlődést és társadalmi szerepvállalást. A mentális egészség megőrzése társadalmunk nagy kihívása, hiszen gondolataink nagyobb mértékben mozdítják életünk kormányát, mint gondolnánk.